Alternative currency and balanced living system. Alternativna valuta i uravnoteženi životni sistem. Moneta alternativa e sistema di vita equilibrato.

Linija

Search

Home Alternative News Notizie Seks, Orgije I Masovni Višestruki Orgazam

Crom Alternative News

Investigative journalism and useful articles on various topics.
kekec

Adriatic institut: Hrvatska srlja prema ekonomskom kolapsu, hitne reforme su nužne! "Stopa nezaposlenosti u Hrvatskoj gotovo 19 posto, visoki dug i prevelika inercija političkih elita vode do ekonomskog kolapsa. Nataša Srdoč podsjeća i na činjenicu da je bonitetna kuća Standard & Poor’s snizila kreditni rejting Hrvatskoj s BBB na BBB-, i to s negativnim prognozama te da nas takav rejting dijeli tek još jednom negativnom ocjenom od 'smeća'. 'To je neodrživo', ističe Srdoč. U ovom stadiju borba protiv korupcije izgleda kao kozmetička borba s ciljem učvršćivanja pozicije Jadranke Kosor unutar stranke i završetka pregovora za ulazak u Europsku uniju... U izbornoj godini se, ističe predsjednica Adriatic instituta, može samo očekivati povećanje proračunskog deficita. I ako predviđeni rast i bude 1,4 posto, i dalje su dugovi koji Hrvatskoj dolaze na naplatu veći od onoga što ona može sanirati bez zaduženja. Na takav način, zaključuje Srdoč, neodgovorna i rastrošna Hrvatska vlada samo prebacuje nacionalni dug i ekonomske probleme i na sljedeću generaciju".


Seksi ha, dobar komad zar ne? Naravno da se želiš poigrati s njom i saznati sve moguće načine na koje ti ovo nepostojeće čudovište može koristiti u tvom dosadnom životu. Nametljiva obrijana prostitucija, podjarmljivanje globalnog bogatstva, autohtonosti i suverenosti, pravi su začini za tvoj jednolični život treba, nije li tako?
 

"Povalio sam ovu strašnu mačku, wow, wow, wow... koji dobar seks, kurac mi se istopio, koja pička, koja jebačina, wooooow..." Ali zaboravljaš frajeru da je riba naoružana do zuba i da će se bez ikakvog upozorenja po tebi posrati dok si rekao keks. Ona je sve ono najmodernije smrtonosno oružje, laži i špijuni, ona je sva ona kontrola misli i svo ono pranje mozga. Ona je kurva korporativne ratne mašine i treba te, treba joj da i ti povjeruješ u isto sranje. Bez tebe vlak ne može krenuti! Bez tebe, sve se pretvara u prah i pepeo!

Analni seks, oralni seks, sise ko iz bajke, snošaj na krevetu i snošaj na kuhinjskom stolu, sve po tvojoj želji samo da te uvjeri. Da bi iskoristila tvoj ptičji mozak, zapalit će ti genitalije. Avantura u kojoj ćeš provesti ostatak svog vijeka, ima li nešto bolje što se može tražiti od života?

Stari, ima jedan problem. Ti je ne možeš zadovoljiti. Ona je previše skupa, uništit će te.

Financijski vampiri su žedni profita stvorenog na tvom kretenluku, radu, znoju i krvi. Vladama se živo jebe za sve narodne heroje i ideale zbog kojih su isti poginuli. I jedni i drugi pišaju po tebi u ime Monopoly igre i izumiranja ljudske kreativnosti i kooperacije.

Orgazam. Eh da, i to kakav orgazam, ne bilo kakav, sve se praši i puši. Prijenos uživo, orgazam pred milionima ljudi, u kući Velikog Brata. Pet ruku koje drkaju pet nabreklih kurčeva, pet ustiju koje gase žeđ spermom, pet vagina koje se tresu pod jurišima vibratora, pet anusa iz kojih vapi pohlepa. Orgije. Tri orgazma, pet orgazama, devet orgazama, kolektivni višestruki orgazam pred stotinama tisuća ekrana...

Koji vam je kurac, stvarno, ljudi? Koja vam je pička materina?

Nije vam jasno da "demokracija" piša po spomenicima svojih vojnika istom žestinom kao i po nevino masakriranim žrtvama u velemajstorskoj financijskoj kampanji? 

Vjernici svih vjera i boja, da li stvarno mislite da je ovo ono što vam je vaš Bog poklonio kao dobro za svoj narod?

Ateisti, da li stvarno mislite da je mučiti svijet do smrti i trovati okoliš u ime novca-duga i manipulacije resursima i sirovinama, pristojan način kako provoditi svoj život?

Čovječanstvo, zar si izgubilo sve ambicije? Da li si se uistinu odreklo sveg onog što bi ti trebalo biti drago? Je li zaista moguće da je sve za što si sposobno, samo kupovati sranja proizvedena u ime siromaštva za 99% stanovništva planete Zemlje? Da li je stvarno sve što je u tvojoj moći, samo jesti hranu i piti tekućine koje su očigledno loše za zdravlje? Čovječanstvo, zašto i dalje svojim svakodnevnim trudom plaćaš održavanje trulog imperija; za vrhovnog gospodara ubijaš žene, djecu i starce?

Zašto tratiš cijeli svoj život na podržavanje abnormalnog robovlasničkog stroja?

Nema bolje seksačine od djelovanja upravo sad! Pružila se mogućnost da se zaustavimo, povratimo resurse i zalihe, i objavimo: "Na našem Slobodnom Planetu ne želimo više zlo. Svi smo mi ljudi i volimo svoje bližnje. Nikom više ne damo naš Slobodni Planet! Ne postoje granice koje jedinstvo, suradnja i čovjekova genijalnost ne mogu preskočiti"!

Povezani članci:

[1] Najveći Kurac na Svijetu
[2] Želim Izgraditi Najbolje Mjesto U Cijeloj Galaksiji
[3] Diktatura Ignorancije I Neznanja
[4] Novac I Mentalna Higijena
[5] Alternativni Humanitarni Fondovi - Dodjela Financijskih Sredstava
[6] Crom Tržnica
[7] Prezentacija Sustava Alternativne Valute Crom

.

alternative currency, newspapers, novosti, giornali, novine, notizie, local currency, complementary currency, alternativni novac, lokalna valuta, komplementarna valuta, moneta alternativa, moneta complementare, moneta localePubblica Notizie

Se sei utente registrato, puoi pubblicare le tue notizie sul web tramite questo servizio.

independent news, nezavisne vijesti, informations, informacije, informazioni, kredit, loan, notizie indipendenti, prestito, mutuo, seigniorage, signoraggio    Categorie Notizie

.

 alternative news, alternativne vijesti, notizie alternative, debt-money, moneta debito, central bank, banca centrale, centralna banka, publish news, objavi vijest, pubblica le tue notizie    Accesso

What happens next if the state can go bankrupt?
 

 alternative news, alternativne vijesti, notizie alternative, money, denaro, soldi, novac, debt, dug, debito, taxes, tasse, porez, bank, banca, banka     Chi È Online?

 4413 visitatori online
linija

 nezavisne vijesti, notizie indipendenti, independent news, informations, informacije, informazioni, kredit, loan, prestito, seigniorage, mutuo, signoraggio     Ultime Dal Forum