Alternative currency and balanced living system. Alternativna valuta i uravnoteženi životni sistem. Moneta alternativa e sistema di vita equilibrato.

Linija

Search

Home Alternative News Notizie Domena Curti Na Prodaji

Crom Alternative News

Investigative journalism and useful articles on various topics.
webmaster
Valutazione attuale: / 1
ScarsoOttimo 

Prodaje se domena Curti po povoljnoj cijeni od 250.000,00 eura.

Ovo je odlična prilika kojom možeš povećati profit i obim svojih djelatnosti, proširiti svoje poslovne aktivnosti i odnose sa klijentima, predstaviti cijelom svijetu svoje ideje u potrazi za novim partnerima.

Pokaži svima rezultate rada tvojih profesionalaca, kvalitetu tvojih proizvoda i ugodan ambijent sa odličnim međuljudskim odnosima u kojem radiš.

U svoje ruke možeš dobiti fantastično sredstvo.

Upotrijebi prave riječi i posluži se magijom komunikacije, tvoji snovi mogu postati stvarnost.

Zamisli samo na momenat: mogao bi ubijediti cijeli svijet da nema potrebe za prevarama, oružjem i ratovima, zločinima protiv čovječnosti i nelimitiranim iskorištavanjem resursa.

Zamisli svijet u kojem lijekovi savršeno funkcioniraju, svijet u kojem svi mogu ostvariti uspjeh poput velikih kompanija kao što su Tetrapak, Manpower ili Agusta naprimjer.

Stani samo na trenutak i promisli o mogućnostima koje ti ova domena kao moćno sredstvo poslovanja i komunikacije može pružiti.

Možda si baš ti taj koji će izgraditi novi svijet u kojem se okoliš čuva, a ne zagađuje osiromašenim uranom, svijet u kojem ćemo umjesto isporučivanja napalma i bojnih otrova svi kao svećenici propovijedati samo jednu religiju, mir.

Zainteresiran?

Požuri se, cijena domene je proporcionalna kreiranju sadržaja i vrijedi do 15 Listopada 2009 godine.

Kontakt: