Alternative currency and balanced living system. Alternativna valuta i uravnoteženi životni sistem. Moneta alternativa e sistema di vita equilibrato.

Linija

Search

Home Alternative News News Ufologija: Misteriozna Svemirska Tehnologija Naših Antičkih Predaka

Crom Alternative News

Investigative journalism and useful articles on various topics.
marti misterija
User Rating: / 10
PoorBest 

Senzacionalni arheološki nalazi o kojima je ovdje riječ, upućuju na to da su ili vanzemaljci bili ovdje, ili da je putovanje kroz vrijeme moguće. U svakom slučaju, nešto se čudno dešava i jedno je sigurno, našim institucijama više ne možemo vjerovati. Stoga da bi došli do konačne slike, sami moramo istraživati i slagati sitne komadiće istine.

1848 godine arheološka ekspedicija koja je obavljala istraživanja u južnom dijelu drevnog Egipta, nekoliko stotina milja južno od Kaira, otkrila je nadasve čudnovate hijeroglife na stropu antičkog hrama u Abydosu, jednom od najstarijih gradova Gornjeg Egipta. Hijeroglifi su pažljivo kopirani i zatim se prikupljeni znanstveni materijal prebacio u Europu. Misteriozne slike i tajne koje skrivaju, izazvale su burne rasprave među egiptolozima. Situacija se rasplela tako što se budući da prisutnost neobičnih objekata u sklopu slikovne ostavštine naših davnih predaka nitko nije uspijevao adekvatno objasniti, na predmet rasprave jednostavno tijekom vremena zaboravilo. 1990-ih, neki su turisti svoje video materijale i fotografije snimljene tijekom obilaska Abydosa počeli objavljivati na Internetu. Antički hram o kojem je ovdje riječ, dao je izgraditi faraon Seti I prije otrpilike tri tisuće godina, a hijeroglifi koji prikazuju jasno raspoznatljive čudne strojeve i mašine, pronađeni su u devetnaestom stoljeću.

 

 

Gledatelji suvremenog doba u čudnim strojevima mašinama i strojevima, toliko tajanstvenim za europske znanstvenike 19-og stoljeća, bez imalo muke lako prepoznaju tenk, avion i druge letjelice. Bez ikakve sumnje, jedna od letećih mašina na slici porijeklom iz davne prošlosti je helikopter. Nije riječ o nikakvoj grešci, antički umjetnik je savršeno nacrtao kabinu, lopatice rotora i rep tipičnog modernog borbenog helikoptera. Ovo zapanjivo arheološko otkriće, svakako je jedno od najvažnijih ne samo u povijesti Egipta već za cijelo čovječanstvo.

Činjenica da razvikani Egiptolozi odbacuju antičku visoku tehnologiju vjerojatno i nije toliko začuđujuća. S ozbirom na znanje i veliku količinu informacija koje danas postoje o drevnom Egiptu, koncept egipatske vojske koja je prije tri tisuće godina letjela naokolo u sofisticiranim zrakoplovima izgleda apsurdno. Službeno objašnjenje egiptologa za ove misteriozne rezbarije je da se radi o iluzijama. Znanstvenici navode da su najvjerojatniji uzroci tih anomalija restauracije arheološkog nalazišta, ponovna rezbarenja originalnog kamena i efekti izazvani vremenskim uvjetima.

Nedavno su ugledne arapske novine "Al-Sharq Al-Awsat" objavile par fotografija snimljenih u jednom drugom egipatskom drevnom hramu - Amon Ra u Karnaku. Fotografije prikazuju rezbarije za koje se vjeruje da su stare tri tisuće godina. Antičko umjetničko djelo pronađeno u Karnaku, veoma je slično onome iz Abydosa. Borbeni helikopter i pored njega druga letjelica modernog izgleda. Budući da postoje dvije gotovo iste rezbarije iz davne prošlosti, jedna u Abydosu a druga u Karnaku, kolika je vjerovatnoća da su obje nastale kao posljedica identičnih efekata na dvije različite lokacije?

Prihvatimo li zdravo za gotovo činjenicu da stari Egipćani nisu raspolagali tehnologijom koja bi im omogućila izgradnju helikoptera i drugih zrakoplova te ostalih letjelica, odakle onda ove slike super-modernih letećih mašina? Vremeplov, vanzemaljci? Ako je nešto sigurno, onda je to činjenica da je povijest ljudskog roda bila itekako burna. Mnoge od legendarnih antičkih knjižnica poput onih u drevnoj Kini ili Aleksandriji su uništene. Brojni dokazi neprocjenjive vrijednosti o davnoj prošlosti, izbrisani su s lica zemlje. Na svu sreću, neki drevni spisi su ipak sačuvani, posebice oni u Indiji. Nevjerojatno ali istinito, pokoji od ovih prastarih tekstova govore o visoko sofisticiranim letećim objektima.

Nedavno je također objavljeno da su Kinezi na Tibetu otkrili iznimno stare sanskrtske dokumente i poslali ih na analizu u indijsko sveučilište Chandrigarh. Kako se čini, izgleda da prevedeni tekstovi sadrže upute za izgradnju svemirskog broda. Kinezi su zatim najavili da će ovu drevnu high-tech tehnologiju potencijalno uključiti u njihov svemirski program!

 

 

Sve je više dokaza da je takozvani "Rama Imperij" (sjeverna Indija i Pakistan) daleko stariji od dosadašnjih pretpostavki. Ostaci njegovih velikih sofisticiranih gradova još uvijek su vidljivi u pustinjama Pakistana, te u sjevernoj i zapadnoj Indiji. Prema drevnim indijskim tekstovima, u spomenutom imperiju imali su leteće strojeve koji su se nazivali "Vimanas". Tekstovi koji se odnose na Vimanas su brojni i vrlo detaljni. Stari su Indijci napisali čitave priručnike s uputstvima za upotrebu različitih tipova Vimanasa. Neki su Vimanasi imali oblik tanjura, a drugi oblik cigarete. Čini se da su Vimanasi letjeli pogonjeni nekakvim anti-gravitacijskim uređajima, mogli su vertikalno uzlijetati i lebdjeti u mjestu.

Nacisti su bili prvi koji su razvili pulsno-mlazne motore, a zanimljivo je da su prije i za vrijeme Drugog svjetskog rata bili veoma zainteresirani za antičke civilizacije, naročito za Indiju i Tibet. Postoje dokumentirane činjenice da su nacisti imali svoj leteći tanjur. Prije dvije tisuće godina kad je Aleksandar Veliki navalio na Indiju, njegovi pisari su zabilježili pojavu letećih vatrenih štitova što je uspaničilo konje. Ove leteće mašine nisu upotrijebile nikakvo oružje protiv okupatorske vojske koja je marširala prema osvajanju novih teritorija.

 

Nacisti su imali tajni leteći tanjur koji je već uzletio s ploče za crtanje. HAUNEBU III s oko 70 metara promjera, autonomijom od 8 tjedana i prijevoznim kapacitetom od 32 osobe, letio je brzinom od 7.000 km/h u blizini tla, a mogao je dostići 40.000 km/h na 24.000 metara nadmorske visine. Postoje dokumenti koji ukazuju na to da je Vril-7 (promjer 120 metara) započeo s obavljanjem tajnih misija nakon što je završen i testiran na kraju 1944 godine. Andromeda, leteći tanjur koji je postojao samo na papiru, imala je pak promjer od 139 metara.

 

Svemirski Brodovi Antičkih Civilizacija

 

U srednjoj Americi i na obalnim područjima Južne Amerike, pronađene su zlatne skulpture za koje se procjenjuje da potječu iz razdoblja između petstote i osamstote godine nove ere. Netko će možda u njima prepoznati nekakvu pticu koja je živjela u tim vremenima, no na figuricama se kristalno jasno vide avionska krila, kabina, te horizontalni i vertikalni stabilizator.

 

Indijanci Chibcha iz južne Amerike ostavili su nam u naslijeđe ovaj dizajn helikoptera iz 14-og stoljeća kojeg se ne bi posramili ni današnji zrakoplovni inženjeri. Helikopter Chibcha Indijanaca, naroda koji je u ono vrijeme imao visoko razvijenu kulturu, poznatiji je kao "Bog Sunca Inti".

 

Gospa s djetetom i svetim Ivanom, umjetnička je ostavština iz petnaestog stoljeća. Zagledamo li se malo dublje u pozadinu slike, scena prikazuje čovjeka koji s jednom rukom na čelu gleda prema neobičnom letećem objektu što se ukazao na nebu. Pored njega je pas koji također gleda u istom smjeru, u UFO. Neidentificirani leteći objekt ovalnog oblika je u pokretu, nagnut je na lijevo, olovne je boje i ima kupolu. Ovo nije jedina renesansna slika na kojoj se jasno prepoznaje NLO. Mnoge slike iz prošlosti za temu imaju neidentificirane leteće objekte.

 

Svemirski brod u obliku diska iz kojeg zrače svjetlosni snopovi prema Ivanu Krstitelju i Isusu Kristu, slika je iz 1710 godine čiji je autor flamanski umjetnik Aert De Gelder. Što je to moglo nadahnuti autora da u "Krštenje Kristovo" ukombinira i klasični srebrni leteći tanjur? 

 

Drevni astronaut - figuricu pronađenu u Ekvadoru veoma je zanimljivo usporediti s današnjim astronautima. Ne prikazuje li ovo antičko umjetničko djelo čovjeka ili neko čovjekoliko biće odjeveno u svemirsko odijelo?

 

U manastiru u Visokim Dečanima postoji freska iz 1350 godine koju neki smatraju za dokaz da su našu planetu posjetili vanzemaljci. Čovjek u svemirskom brodu gleda unazad prema drugoj svemirskoj letjelici. Njegov svemirski brod ukrašen je s dvije svjetlucave zvijezde što jako podsjeća na nacionalne oznake na modernim zrakoplovima.

 

.

Crom - Free Planet Money, A Choice In The Form Of Alternative Currency That Through Internet And Mobile Banking Is Available To Everyone, Anywhere In The World. Crom - Novac Slobodnog Planeta, Izbor U Obliku Alternativne Valute Koji Je Kroz Internet I Mobilno Bankarstvo Dostupan Svakome, Svugdje U Svijetu. Crom - Denaro Dell Pianeta Libero, Una Scelta In Forma Di Moneta Alternativa Che È Attraverso Internet E Mobile Banking A Disposizione Di Tutti, Ovunque Nel Mondo.Publish Your News

If you are a registered user, you can publish and syndicate your content to the web through this news service.

Crom payment system represents a monetary reform, different way to make the money supply equal to the available supply of goods and services, and a new method to finance the economy without usury. In practise, an ideal opportunity not only for global and local business, but also for movements and projects which promote sustainable natural living, food sovereignty and greater auto-sufficiency, production and consumption of renewable green energy, such as Transition Towns and ecovillages. Crom platni sustav predstavlja monetarnu reformu, drugačiji način da se ponuda novca izjednači s dostupom ponudom roba i usluga, te novu metodu za financiranje gospodarstva bez lihvarenja. U praksi, idealna prilika ne samo za globalne i lokalne tvrtke, već i za pokrete i projekte koji promiču održivo prirodno življenje, prehrambenu suverenost i veću samodostatnost, proizvodnju i potrošnju zelene energije, kao što su u Tranzicijski Gradovi i eko sela. Sistema di pagamento Crom rappresenta una riforma monetaria, modo diverso per livellare l'offerta di moneta con l'offerta di beni e servizi disponibili, e un nuovo metodo per finanziare l'economia senza usura. In pratica, l'occasione ideale non solo per le aziende globali e locali, ma anche per i movimenti e progetti che promuovono la vita naturale sostenibile, sovranità alimentare e una maggiore auto-sufficienza, produzione e consumo di energia verde rinnovabile, come le Città in Transizione e ecovillaggi.    News Categories

.

 Regardless of whether you are the owner of e-shop, small entrepreneurs, worker looking for a housing loan, farmer in financial difficulties or an ordinary consumer who needs to borrow money to buy a new television, Crom Alternative Currency System offers monetary sovereignty and the possibility of life with more democracy and less police, military and lawyers, less taxes and more tourist travels with vehicles that do not pollute the environment, less stress and more free time and going to the restaurant more often... Bez obzira na to jesi li vlasnik elektronske trgovine, mali poduzetnik, radnik u potrazi za stambenim kreditom, farmer u financijskim problemima ili obični potrošač koji treba posuditi novac za kupnju nove televizije, Sustav Alternativne Valute Crom nudi monetarnu suverenost i pruža mogućnost života s više demokracije i manje policije, vojske i advokata, manje poreza i više turističkih putovanja vozilima koja ne zagađuju okoliš, manje stresa i više slobodnog vremena i odlaska u restorane... Non importa se sei il proprietario di un negozio online, piccolo imprenditore, lavoratore in cerca di mutuo per l'acquisto della prima casa, l'agricoltore in difficoltà finanziarie o consumatore che ha bisogno di un prestito di denaro per comprare una televisione nuova, Sistema Di Moneta Alternativa Crom offre la sovranità monetaria e una possibilità di vita con più democrazia e meno polizia, militari e avvocati, meno tasse e più viaggi turistici con veicoli che non inquinano l'ambiente, meno stress e più tempo libero e uscite al ristorante...    Login

What happens next if the state can go bankrupt?
 

 Tired of financial crisis, public and private debt, high interest rates, increasing inflation, declining purchasing power and excuses? It's a time for a change... something new and completely different... independent monetary and financial system, marketplace and social network - all in one... Umoran od financijskih kriza, javnog i privatnog duga, visokih kamata, porasta inflacije, pada kupovne moći i političkih izvinjenja? Vrijeme je za promjene... nešto novo i sasvim drugačije... neovisni monetarno financijski sustav, tržnica i društvena mreža - sve u jednom... Stanco delle crisi finanziarie, debito pubblico e privato, alti tassi di interesse, inflazione crescente, declino del potere di acquisto e scuse politiche? È ora di cambiare... qualcosa di nuovo e completamente diverso... sistema monetario e finanziario indipendente, mercato e rete sociale - tutto in uno...     Who Is Online?

We have 6116 guests online

Line

nezavisne vijesti, notizie indipendenti, independent news, informations, informacije, informazioni, kredit, loan, prestito, seigniorage, mutuo, signoraggio Latest Forum Posts